Пловдивчанин сигнализира в профила си във фейсбук, че е бил

...
Пловдивчанин сигнализира в профила си във фейсбук, че е бил
Коментари Харесай

Пловдивчанин твърди, че е блъснат от прокурор, но не иска да подаде жалба

Пловдивчанин алармира в профила си във фейсбук, че е бил блъснат от прокурор, който е бил под въздействието на алкохол. Според Георги Чолаков органите на реда не са обработили произшествието по най-правилния метод съзнателно - поради служебното състояние на водача.
Прочетете още
Потърпевшият лидер - Тодор Чолаков, показва, че е е имало съвещания сред служителя на КАТ и прокурора от Районна прокуратура,  преди да духа в дрегера. Освен това служителят на КАТ застанал сред проверявания и камерата в служебната кола, което попречило инспекцията да бъде записана. 

" Звъннах на адвокатката, която ме посъветва да звънна на 112 и да обясня всичко, тъй като там се записва всичко. След няколко връзки с 112, взеха решение да изпратят втори патрул, само че не от КАТ, а от 4 РПУ. В този миг господата от КАТ пишат протокола, а на господина му споделиха да се върне в автомобила на топло ЦИРК.

Така всичко е готово с протокола и КАТ ни дават по един на двамата. В този миг идва патрулката от 4 РПУ. След като видяха това, господата от КАТ му споделиха на господина да потегля незабавно. Дойдоха хората, само че беше късно! Аз персонално имам вяра на 4 РПУ, тъй като са ми помагали и са ми намирали откраднати движимости. В този миг нямаше какво да създадат. Така, взимам у дома този протокол и се чудя за какво беше всичко това! Цъкам в нета Евгений Владимиров Милев и хооооп, каква изненада. Човекът е прочут пловдивски прокурор, майкооо. Аз нямам доверие на това 0.39 след 2 секунди духане и след няколко опита ", написа Чолаков в поста си. 

В неделя TrafficNews се свърза с пострадалия, който съобщи, че в понеделник ще пусне тъжба за случилото се в полицията и в прокуратурата.  Чолаков обаче не е извършил уговорката си, което попречва съответните институции да създадат инспекция. 

" Към сегашния миг в Районна прокуратура гр.Пловдив не е постъпвал сигнал от Тодор Чолаков или друго лице, касаещ пътнотранспортно произшествие с присъединяване на прокурор ***. Подобна информация не е постъпвала и от ОДМВР гр. Пловдив. 

Районна прокуратура гр. Пловдив не разполага с информация за случая. ", е отговорът, който получихме от прокуратурата. 

Като виновна социална медия, считаме че жителите би трябвало да търсят правата си през съответните институции. TrafficNews би дал публичност на случая в цялостен размер, в случай че пловдивчанинът, предяви претенциите си по законовия ред. Но няма по какъв начин обществените мрежи и медиите да бъдат превръщани в бухалки, без пострадалият да носи отговорност за своите думи. 

 



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР