Пловдивчанин сигнализира, че е бил блъснат от прокурор, който е

...
Пловдивчанин сигнализира, че е бил блъснат от прокурор, който е
Коментари Харесай

Пловдивчанин твърди, че е блъснат от пиян прокурор, но не иска да подаде жалба

Пловдивчанин алармира, че е бил блъснат от прокурор, който е бил под въздействието на алкохол.

По думите му прокурорът от Районната прокуратура е бил " очевидно пийнал ", а органите на реда не са обработили произшествието по най-правилния метод съзнателно - поради служебното състояние на водача.

Потърпевшият лидер - Тодор Чолаков, показва, че е имало " съвещания " сред служителя на КАТ и прокурора преди тестът с дрегера.



Вижте цялата му обява:

" Така през днешния ден ми се случи следната преживелица. Господин Евгений Владимиров Милев потегля да паркира обратно и ме удря без да ме види, въпреки че крепко натисках клаксона. Излизайки от автомобила очевидно пийнал ми предлага да създадем протокол и по живо и крепко. Отказах му и споделих,че ще викна КАТ! След като чу, че ще крещя КАТ, безусловно изчезна. Появи след 10 минути, дружно с патрулката на КАТ. След като стопираха господата от КАТ, първите им думи бяха: за какво не си извършите един протокол и това е. Аз им отговорих, че лидера е очевидно пийнал и мирише на алкохол.

Така първи застанах зз за проба против задната камера на автомобила на КАТ. Следва забавната част, след лека консултация с Г-Н катаджията и говорене на ушенце, катаджията застана с тил пред камерата и индивида духна веднъж на дрегера за 2,3 секунди, след втората консултация с катаджията, духа повторно безусловно за секунда, две. Резултат 0.39! Всеки който са го пробвали за алкохол знае че би трябвало крепко духане, другояче ти пишат позитивна проба! Така лед като видях това, изпаднах в огромен смях.

Звъннах на адвокатката, която ме посъветва да звънна на 112 и да обясня всичко, тъй като там се записва всичко. След няколко връзки с 112, взеха решение да изпратят втори патрул, само че не от КАТ, а от 4 РПУ. В този миг господата от КАТ пишат протокола, а на господина му споделиха да се върне в автомобила на топло ЦИРК.

Така всичко е готово с протокола и КАТ ни дават по един на двамата. В този миг идва патрулката от 4 РПУ. След като видяха това, господата от КАТ му споделиха на господина да потегля незабавно. Дойдоха хората, само че беше късно! Аз персонално имам вяра на 4 РПУ, тъй като са ми помагали и са ми намирали откраднати движимости. В този миг нямаше какво да създадат. Така, взимам у дома този протокол и се чудя за какво беше всичко това! Цъкам в нета Евгений Владимиров Милев и хооооп, каква изненада. Човекът е прочут пловдивски прокурор, майкооо. Аз нямам доверие на това 0.39 след 2 секунди духане и след няколко опита ", споделя Чолаков.

В неделя  се свърза с пострадалия, който съобщи, че в понеделник ще пусне тъжба за случилото се в полицията и в прокуратурата. Чолаков обаче не е извършил уговорката си, което попречва съответните институции да създадат инспекция. 

" Към сегашния миг в Районна прокуратура гр.Пловдив не е постъпвал сигнал от Тодор Чолаков или друго лице, касаещ пътнотранспортно произшествие с присъединяване на прокурор ***. Подобна информация не е постъпвала и от ОДМВР гр. Пловдив. 

Районна прокуратура гр. Пловдив не разполага с информация за случая. ", е отговорът, който получихме от прокуратурата. 

Като виновна социална медия, считаме че жителите би трябвало да търсят правата си през съответните институции. Бихме дали публичност на случая в цялостен размер, в случай че пловдивчанинът, предяви претенциите си по законовия ред. Но няма по какъв начин обществените мрежи и медиите да бъдат превръщани в бухалки, без пострадалият да носи отговорност за своите думи.  

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР