Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже

...
Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже
Коментари Харесай

Пловдивчанин се трогна дълбоко от благородната постъпка на негов съгражданин! Вижте разказа му!

Пловдивчанин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да опише за едно в действителност положително и благородно дело. Нашият четец е изпаднал в неволя по Коледа, само че различен, чужд пловдивчанин му се е притекъл на помощ. Ето и описа:
Вчера се убедих, че в Пловдив живеят положителни хора. Вчера към 13 часа след много циркулиране в търсене на място за паркиране ( всички паркинг места бяха заети в това число и паркинга на Тримона) из уличките пред Евмолпия си разрязах гумата на колата и се случи да закъсам пред дома на един млад и добър човек който незабавно се отзова да ми помогне. 

С неговата кола обиколихме един значителен регион из Пловдив в търсене на Вулканизатор на връх Коледа желаех най-малко за гориво да му оставя някой лев, само че той изрично отхвърли и доста се чудех по какъв начин да му благодаря. За това взех решение да ви пиша с цел да мога да изразя благодарството към този човек с цел да схванат повече Пловдивчани, че в този прелестен град живеят едни почтени и положителни хора, желая да пожелая на Здравко и на неговото семейство доста здраве благополучие и доста шанс през новата година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР