Пловдивчанин се обяви в защита на Денислав, с който беше

...
Пловдивчанин се обяви в защита на Денислав, с който беше
Коментари Харесай

Тошо Куката сплашвал Денислав, притеснявал го на работното му място

Пловдивчанин се разгласи в отбрана на Денислав, с който беше сниман клип, до момента в който вързан с каишка и разходен в Мол в Пловдив от Тошо Куката, Емили Тротинетката и Чеченеца, предад " Фокус ".

Впоследствие бяха задържани, а спрямо тях беше взета мярка - " задържане под стража " и престояха няколко месеца в ареста.

" Ние сме срещу цялата тази аномалия, която залива обществото и да покажем, че нормалността в страната се завръща ", показа Милен Стаматов.

Той дефинира снимането на клипа като аморално и античовешко държание. Всъщност мъжът е и индивидът, който в действителност е подал сигнал за протичащото се и който след това е оказал помощ на фамилията на потърпевшия юноша да си откри юрист.

" Момчето се пробва да преживее шока, с него работи експерт. Има проблеми с хората, които се изгавриха с него. На няколко пъти са се появили на работното му място, да го тормозят, като сме подали сигнал в органите на реда за това ", показа Стаматов.

По думите му това се е случило, откакто са ги пуснали от ареста. Тошо Куката няколко пъти е минавал оттова и го е сплашвал.

Милен Стаматов разясни, че от първото дело се чака да бъде отсрочено, тъй като юристът на Емили Тротинетката е в отпуск, а в този момент би трябвало да се дават доказателства.

Той съобщи, че чака ефикасни присъди, защото това са хора, които служат като образец за другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР