Пловдивчанин преживя истински ужас на АМ Тракия. Около 11.30 часа

...
Пловдивчанин преживя истински ужас на АМ Тракия. Около 11.30 часа
Коментари Харесай

Пловдивчанин и семейството му на косъм от смъртта на АМ Тра...

Пловдивчанин претърпя същински смут на Автомагистрала " Тракия ". Около 11.30 часа през днешния ден Венелин карал в посока Пловдив с мъглата. В колата бил със жена си и двете си деца. Малко преди Пазарджик настигнал много огромна колона от тирове.

" Поглеждам в огледалото и откакто не видях автомобил, пуснах мигач, форсирах до 140 км/ч и започнах да задминавам. Някъде на средата на колоната зад мен безусловно долетя, несъмнено с 200 км/ч, едно ауди комби със софийска регистрация. Въпреки, че явно няма къде да му направя път, игнорирайки обстоятелството, че се движа с оптималната позволена скорост, този плазмодий се залепи за задната ми ризница. То не бяха клаксони, фарове... Тъкмо наближи края на колоната и към този момент бях подготвен дадам десен мигач и да се престроя, когато човекоподобното реши да изпревари отдясно, засичайки първо камион в дясна лента, а по-късно и мен, пращайки ме в мантинелата. Само шанс избави мен и фамилията ми ", споделя за кошмара той. 

И се обръща към камикадзето с думите: " Това, което направи, е опит за телесна щета (или убийство) против 4 човека(двама възрастни и две деца)! Съжалявам, че не съумях да запиша номера ти, с цел да подам сигнал към КАТ. Опитай да намериш една работеща мозъчна клетка в празното пространство над врата ти, с цел да помислиш, че има хора на пътя, които просто желаят да пътуват безвредно. И последно - нека оцелееш без да нараниш някого, шофирайки по този начин ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР