Пловдивчанин ползва такси, след което не си плати сметката. Случката

...
Пловдивчанин ползва такси, след което не си плати сметката. Случката
Коментари Харесай

Наглост! Пловдивчанин направи „бомба“ на таксиджия за 6 лв.,...

Пловдивчанин употребява такси, след което не си заплати сметката. Случката е от през вчерашния ден вечерта. Таксиметровият водач се е оплакал от „ бомбата “ на клиента в обществените мрежи. Мъжът желал да бъде откаран до EVN на ул. „ Христо Г. Данов “. 

„ След завършването на курса сподели „ Ей в този момент слизам да взема парите и пристигам! “.  Става въпрос за 6 лева Така и не пристигна. Ако се познае, давам му период от два дни да пристигна на стоянката на хотел  „ България “ да ми заплати сумата, в противоположен случай ще бъде заведено дело против него. Не може да крадеш от човешкия труд и да се мислиш за супер отворен лъжец. Затова ще направя всичко допустимо да бъдеш осъден и измамен под правосъдна отговорност “, написа таксиджията.

Той добавя, че колата му е с видеорегистратор и че всичко е записано. Файловете, както и касовият бон ще бъдат предоставени като доказателства. 

„ Гледай различен път къде правиш бомби. Мога да ви кажа, че скоро време ще бъдат оборудвани най-малко още 200 таксиметрови коли с такива регистратори “, добавя излъганият водач. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР