Пловдивчанин нападнал с обиди и псувни полицаи в Кършияка. Причината

...
Пловдивчанин нападнал с обиди и псувни полицаи в Кършияка. Причината
Коментари Харесай

Жител на Европейската столица на културата псува като каруцар и обижда полицаи, плаши ги с „уволнение”

Пловдивчанин нападнал с обиди и псувни служители на реда в Кършияка. Причината за яростта била опит за инспекция на самоличността му от страна на униформените, написа Трафик нюз бг.
Екшъна се разиграл измежду бял ден до новотела. Пловдивчанинът, който работи като охранител, бил спрян за рутинна инспекция от двама служители на реда. Те поискали документи за идентичност на мъжа, само че той отказал. Започнал да се държи жестоко, да наскърбява и заплашва.
Това наложило гневният пловдивчанин да бъде отведен в районното ръководство. Това още повече агресирало мъжа. Той отправил псувни към органите на реда и даже гои заплашил с уволняване. Въпреки съпротивата, разяреният охранител бил закопчан и отведен в ареста.
Дни по-късно той застанал пред Районен съд в Пловдив. Магистратите му наложили санкция за дребно безчинство в най-малък размер от 200 лв..

Припомняме, че Пловдив е спечелилият в конкуренцията за „ Европейска столица на културата през 2019 година “ Пловдив се отличи с реален бюджет, истински хрумвания и планове, както и с доста мощна артистична стратегия, които ще допринесат за културното развиване на града и района. Част от самодейностите към този момент са стартирали, а журито на състезанието беше мощно впечатлено от концепциите, позитивните мнения и бързите темпове, с които те се развиват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР