Пловдивчанин е изпаднал в затруднено положение и има нужда от

...
Пловдивчанин е изпаднал в затруднено положение и има нужда от
Коментари Харесай

Пловдивчанин без дом има нужда от помощ СНИМКА

Пловдивчанин е изпаднал в затруднено състояние и има потребност от помощ. Историята му споделя мъж, който се пробва да го поддържа.

43-годишният Петьо Миларски от 12 дни е останал без дом. През хладните зимни нощи той спи на скамейка пред блок в града. Местните му оказват помощ с храна и се отнасят с схващане към тъгата му.

Мъжът желае да си откри работа като общ служащ, само че е изгубил документите си за идентичност. Няма и мобилен телефон. Добри хора ще му спомагат за изваждането на персонална карта, само че търсят и още хора, които няма да останат безучастни към ориста на своя съгражданин.

приканва всеки, който може да поддържа Петьо, да се свърже с него.

Ето какво моли той:
" Здравейте, уважаеми пловдивчани.  Това е Петьо Миларски, той е на 43 години и е от град Пловдив. Петьо е безприютен от 12 дни и спи на пейката пред моя блок. От няколко дни поддържаме връзка - извънредно учтив, не пие, не проси, желае да работи.  Благодаря и за разбирането на хората от блока, в който пребивавам. На този стадий го храним всеки ден и му оказваме помощ с каквото можем. Обещах му, че ще напиша пост за него в обществените мрежи.  Търси си работа като общ служащ, няма телефон и за момента няма документи за идентичност, като в идващите няколко дни ще му спомагам за изваждането на нови (старите били изгубени). Ако имате предпочитание и опция да съдействате, може да се свържете с мен. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР