Пловдивчани първо направиха сутришната си тренировка и използваха времето за

...
Пловдивчани първо направиха сутришната си тренировка и използваха времето за
Коментари Харесай

Пловдивчани първо тренират, после гласуват ВИДЕО

Пловдивчани първо направиха сутришната си подготовка и използваха времето за финален размисъл преди гласуването. Едва по-късно се насочиха към изборните урни. Хладното време и падналия по-рано дъжд не съумяха да изплашат спортуващите и още в ранните часове на сутринта те отидоха на Гребната база в Пловдив. Докато едни бягаха за здраве, други караха колело, а трети просто се разхождаха с домашните си любимци.



Всички обаче бяха безапелационни, че след тренировката ще отидат да дадат своя глас за парламентарните избори, тъй като съгласно тях смяна в страната е наложителна. „ Парламентът би трябвало да работи за хората на първо място. Трябва да наблегнат върху опазване на здравето, бизнес, работа, приходи. Много неща са разнообразни по отношение на Европа “, сподели Веселин Атанасов, който е избрал да тества по-модерен метод за гласоподаване – машинното.



Да даде своя избор с машина е желал и Георги Ковачев, само че в секцията му е нямало, по тази причина е пуснал бюлетина. Според него новите народни представители би трябвало да наблегнат върху две съществени тематики – обучение и просвета. Други пловдивчани пък регистрират отбраната на дребния и междинен бизнес, както и пенсионното и обществено обезпечавания, като неща от първостепенна значимост.



Освен това съгласно Димитър Кузманов би трябвало да се сложи акцент и върху младите фамилии. Той ще гласоподава с бюлетина, тъй като не е осведомен с машинното гласоподаване. „ Притесняваме ситуацията от коронавирус, в която ще гласуваме – цялото това скупчване на хора, само че ще виждам да съблюдавам нужните ограничения – отдалеченост и така нататък “, сподели Димитър Кузманов.

Сред трениращите имаше и такива, които още в 7 часа са отишли да гласоподават.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР