Пловдивчани, които не са съгласни с отдаването на концесия на

...
Пловдивчани, които не са съгласни с отдаването на концесия на
Коментари Харесай

Атанас Бояджиев: Община Пловдив иска 150 дка зелени площи да бъдат унищожени

Пловдивчани, които не са съгласни с отдаването на концесия на Гребната база и нейното презастрояване, стачкуваха под надпис " Да спасим, Гребната база от презастрояване! ". Oрганизатор на митинга е доктор Атанас Бояджиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели той:

" Това, което не се обявя от общината е, че откакто се построи вторият помощен канал, би трябвало да бъдат построени и 1000 паркоместа. Това означава 10-15 дка гол бетон на мястото на тази гора. Това ни води тук - прекъсване на концесията, прекъсване на разпродажбата на всички парцели, които са оповестени в тази стратегия и преосмисляне на политиката, която води Здравко Димитров ".

" В момента, в който получи концесията, вложителят ще огради, ще наложи вход, ще бъдат построени атракционни, хотелска част, спомагателни постройки. Няма по какъв начин да се съгласим с това. Общината желае 150 дка зелени площи да бъдат унищожени и по този начин ще получим една гола строителна площадка. Тук сме, с цел да отстояваме последното зелено сърце на Пловдив. "

" Ще преминем към гражданско неподчинение, в случай че се скъса разговорът с общината "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР