Пловдивчани, живеещи на ул. „Месемврия”, са избрали интелигентен начин да

...
Пловдивчани, живеещи на ул. „Месемврия”, са избрали интелигентен начин да
Коментари Харесай

Ето как се води интелигентна борба с уличните котки

Пловдивчани, живеещи на ул. „ Месемврия”, са избрали образован метод да образоват съседите си. Хората от дълго време имат проблем с комшии, които хранят бездомните котки. Твърдят, че животните разнасят бълхи и цапат междублоковото простраство. Вместо да подвигат кавги и да си късат нервите обаче, те борят непокорните си съседи със силата на словото.

За задачата са залепили на вратата на входа обява на вестник „ Марица” от 28 ноември със заглавие „ Жена нахрани котараците до блока и олекна с 10 лева”. Хората се надяват, че пропагандата ще повлияе отрезвяващо на упоритите фенове на четириногите. „ Ако не друго, най-малко ще се притеснят от санкцията. 10 лв. са си пари”, уверени са пловдивчаните.

Това не е първият случай, в който жителите на входа образоват комшиите си. Преди няколко месеца те разлепиха информация за вредата от бълхите по животните. Миналата зима пък закачиха публикация за енергийната успеваемост, с цел да убедят неверниците, че в безплатното саниране няма машинация.

тагове улична котка санкция улица месемврия комшия  Ето по какъв начин се води умна битка с уличните котки  Ето по какъв начин се води умна битка с уличните котки
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР