Пловдивчани и гостите на града, които искат да посрещнат новата

...
Пловдивчани и гостите на града, които искат да посрещнат новата
Коментари Харесай

На празненството за Нова година в центъра на Пловдив - само със зелен сертификат

Пловдивчани и гостите на града, които желаят да посрещнат новата година на площад " Стефан Стамболов ", ще би трябвало да показват зелен документ, съобщи националното радио.

Музикалната стратегия ще стартира в 22 часа. На сцената ще прозвучат осъществяванията на " Керана и космонавтите ", Дара, " Диана Експрес ", танцьорите от Фолклорен отбор " Тракия ". Водещ ще е Деян Славчев - Део.

Непосредствено пред и към сцената ще има обособена зона, в която искащите ще могат да влизат против показване на годен зелен документ. Ограждението ще разполага с две обособени места за контролиране на потока от гости - едното за вход, и другото - за излаз. Служители на Общинска защита ще наблюдават за съблюдаване на ограниченията.

От Община Пловдив приканват публиката да се радостни и чества рационално, да не се позволяват скупчвания и да се съблюдават признатите противоепидемични ограничения, с които да се подсигурява здравето на присъстващите.

Със заповед на кмета Здравко Димитров зарята в новогодишната нощ беше анулирана. По този метод Пловдив поддържа към която се причисляват и други общини в страната. Призивът към жителите е също да не употребяват пиротехника и фойерверки.
 Стара Загора се отхвърли от фойерверките за Нова година
Стара Загора се отхвърли от фойерверките за Нова година

Общината се включва в акцията " Красивото за нас е ужасяващо за тях "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР