Plovdiv24.bg Включването на протестъра Димитър Шивиков в кандидат-депутатската листа на НФСБ

...
Plovdiv24.bg
Включването на протестъра Димитър Шивиков в кандидат-депутатската листа на НФСБ
Коментари Харесай

Протестърите с остра реакция срещу постъпката на ген. Шивиков

 Plovdiv24.bg Включването на протестъра Димитър Шивиков в кандидат-депутатската листа на НФСБ и ВОЛЯ разгневи сътрудниците му от митинга. Групата на стачкуващите във Facebook даже излезе с преднамерено обръщение по тематиката:

" По мотив регистрация на кандидатската листа, препоръчана от Коалиция " ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ “ за присъединяване в изборите за членове на 45-то Обикновено Народно заседание на Република България на 04 април 2021 година, в Районната изборна комисия (РИК) Седемнадесети избирателен регион – Пловдивски фигурира името на изявеното както на митинга, по този начин и изобщо в общественото пространство лице с имена: Димитър Атанасов Шивиков, различим като ген. Шивиков.

След като се откри достоверността на гореспоменатия факт най-отговорно заявяваме, че ние протестиращите 237 дни жители в така наречен Триъгълник на властта изричаме дълбокото си отвращение от този срамен акт!

Решението на човек, взел участие в митингите против ръководството на ГЕРБ, НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и Воля да се явява на идните избори като кандидат-депутат от същата тази незаконна тайфа е действие, незаконно по отношение на митинга и ние с изключение на разграничение осъждаме това предателско държание!

Дълбоко съжаляваме и изричаме голямото си отвращение за поруганието, което точно ген. Шивиков прави по отношение на офицерската си чест, мъжката си героизъм и гражданската си бодрост! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР