Plovdiv24.bg Plovdiv24.bg е една от малкото медии, която във всеки един

...
Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg е една от малкото медии, която във всеки един
Коментари Харесай

Процентът на смъртност от Ковид-19 започна да се повишава! Ясно доказателство за изпуснатата пандемия!

 Plovdiv24.bg Plovdiv24.bg е една от дребното медии, която във всеки един миг на страниците си дава настоящи данни за заболеваемостта в Пловдив, страната и света. 

Водим статистиката от първия ден на пандемията в България. В последните дни виждаме притеснителна наклонност. Процентът смъртност както в Пловдив, по този начин и в страната, стартира да се покачва сензитивно.

Само за седмица за Пловдив той скочи от 1.8% на 2.3%. За страната наклонността е още по-тревожна - от 2.2% на 3.1%.

Разкритикувахме и воденето на статистика на база PCR проби. Тази статистика е безусловно несъответстваща след всеобщото нахлуване на антигенните проби. Повишаването на смъртността от ковид потвърждава точно тази наклонност, тъй като мъртвите по-трудно могат да се " скрият " от статистиката. Въпреки че има и доста такива случаи.

Статистиката на Национален статистически институт сочи и голям растеж на смъртността през ноември по отношение на други години. Тези хиляди повече умряли нали никой не си прави илюзията, че са от нещо друго?

Не виждаме тези дни Мангъров да е толкоз деен и да изяснява, че от ковид не се умира? Не виждаме Бенатова въобще да е дейна в медиите, след това позорно за специалността изявление, което направи с ген. Мутафчийски? Живеем в страна, в която сходни човеци, които удариха голямо рамо, с цел да бъде подценена епидемията, надали ще понесат отговорност. Оставаме да ги гризе съвестта, в случай че имат такава.

Най-лошото в цялата обстановка е, че властимащите заложиха на популизма, най-вероятно поради идните избори, вместо на непопулярните по-строги ограничения.

Така стигаме още веднъж до заключението ни от през вчерашния ден, епидемията е тотално изпусната, статистиката е несъответстваща, действителните ограничения са съвсем никакви и по тази причина не работят. Спад в болните няма, просто към този момент не се тестват с ПСР-и. Антигенните проби няма по какъв начин да попаднат в следената статистика, защото доста от тях се вършат в домашни условия.

Няма да се уморим да повтаряме неуспехите на властта с вярата някой от виновните фактори най-сетне да вземе съответни ограничения или най-малко да повишим самосъзнанието на хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР