Plovdiv24.bg От днес с решение на Съвета на директорите на Холдинг

...
Plovdiv24.bg
От днес с решение на Съвета на директорите на Холдинг
Коментари Харесай

Ето кой е новият шеф на БДЖ!

Plovdiv24.bg От през днешния ден с решение на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ “ ЕАД е назначен нов шеф на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД. Това е инж. Христо Иванов, който заема мястото на досегашния шеф на сдружението Пламен Пешаров. Христо Иванов е дълготраен експерт в региона на железопътния превоз, като професионалната му кариера е напълно обвързвана с железницата.

Началото на кариерата си стартира през 1984 година като технолог на гара Стамболийски, след което е бил и диспечер в ЖПУ Пловдив. От 1989 година до 1998 година е заемал длъжностите основен експерт " Пътнически транспорти ", заместник-началник в отдел " Пътнически транспорти " и заместител шеф ЖПУ по " Експлоатация " в Пловдив.

От 1998 година насам е изпълнявал поредно управителните позиции шеф на " Поделение за пътнически транспорти " Пловдив и шеф на " Поделение за транспортна активност " Пловдив. Ръководил е дирекция " Пътнически транспорти ", " Поделение за пътнически транспорти " София и е бил шеф " Експлоатация ", както и шеф " Маркетинг и продажби " в " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД. От 2016 година е заемал длъжността " Ръководител транспорти " в частен железопътен транспортьор.

Инж. Христо Иванов е приключил Техническият университет в София, компетентност " Експлоатация на железопътния превоз ". Има и магистърска степен по финанси във Великотърновския университет " Св.Св. Кирил и Методий ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР