Plovdiv24.bg Ако стана министър на здравеопазването, ще спра всякакви ограничителни мерки,

...
Plovdiv24.bg
Ако стана министър на здравеопазването, ще спра всякакви ограничителни мерки,
Коментари Харесай

Само в Plovdiv24.bg: Мангъров: Зашеметен съм! Стана ли министър - край на всички мерки!

 Plovdiv24.bg Ако стана министър на опазването на здравето, ще спра всевъзможни ограничаващи ограничения, сподели в изявление за Plovdiv24.bg доцент Атанас Мангъров. Според него безусловно е неотложно по-скоро да се върнем към естествения метод на живот. 

“Да се затворят лечебните заведения за планови лечебни дейности е неуместно и неуместно! Има доста други способи да се понижи риска от това инфекцията да бъде вкарана в лечебните заведения ", сподели доцент Мангъров.

Според него, фактът, че 90% от пробите, които в този момент се секвенират, са от британския вариант, значи, че този вирус е 7-8 пъти по-заразен и се популяризира по-бързо, само че не протича по-тежко болестта, породено от него и няма по-висока смъртност. Това пък значи, че той ще премине по-бързо през популацията ни.

Доц. Мангъров твърди още, че в случай че сега настанените в болница са към 400 души,това не демонстрира, че има нарастване на тежките случаи, а приказва друго. Това е по този начин, защото персоналните лекари са " били отбой " и няма кой да лекува хората по домовете им, по тази причина желаят да влизат в лечебни заведения.

Както всекидневно доцентът продължава да счита, че това е елементарен вирус, а в 80% от случаите болестта протича безсимптомно.

" Зашеметен съм! Изписват се медикаменти на деца, без те да бъдат прегледани, което е ненормално и неуместно! ", изясни доцентът.

Ако желаете да разберете повече от констатациите и разсъжденията на доцент Атанас Мангъров, вижте цялото изявление.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР