Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изкаже възмущението

...
Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изкаже възмущението
Коментари Харесай

Клиент на Булсатком изяде дръвцето

Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да изкаже възмущението си от работата на един от кабелните оператори в града - " Булсатком ". Пловдивчанинът призна, че е извънредно отчаян от отношението към него и изиска да разкажем историята му, която към момента няма благополучен край. Даваме му думата в този момент:

" От много време съм клиент на " Булсатком ". Преди месец си смених адреса в Пловдив – от регион " Тракия “ се реалокирах в квартал " Каменица “. Звъннах им и подадох заявление за промяна на адреса. Отговориха ми: " Няма проблем, до 3 дни ще стане “.

Минаха обаче тези 3 дни – нищо. Изчаках още 3 – същата работа. Затова взех решение да отида на място в офиса им. Оттам се чудеха какво да ми отговорят и с " половин уста “ и " импровизирано " ми признаха, че имат огромен проблем с екипите. Старите им служащи били напуснали и нямали задоволително хора, които да работят.

Заявката съм пуснал на 3 юли и до ден-днешен ги очаквам, само че няма развиване по моя въпрос и съм без интернет и телевизия на новия адрес. Имат покритие в постройката, в която се реалокирах и просто би трябвало да дойдат на място и да ме свържат. Но очевидно работят с 20-30 дни забавяне и сега изостават още повече. Разбрах, че повредите ги отстраняват след 7-8 дни и много клиенти в Пловдив към този момент са пропищели от тяхното обслужване.

Отношението им към клиента е непоносимо. Писах жалби по имейли, само че никой не ти дава пояснение. А най-голямата безочливост беше, че в това време получих позвъняване да си платя сметката. Имам над 10 диалога с тях по телефона, пиша им мейли, вървях два пъти до офиса им – всеки ми подвига плещи и ми дава отговор, че до ден-два иска ми се обадят. Лъжат ме най-безпардонно и единственото позвъняване, което получих от тях, е да си платя сметката и то за времето, през което не са ми дали услуга.

Изключително стеснение за мен и цялото ми семейство. Най-лошото е обидното им отношение и това, че никой не ти дава публична информация. Не знам дали това пренасяне ще се реализира въобще, не знам по какъв метод ще бъда обезщетен... цялостно неведение за всичко ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР