Plovdiv24.bg Сателитната телевизия е възстановена в 4:00 часа. Възстановяването на интернвт

...
Plovdiv24.bg
Сателитната телевизия е възстановена в 4:00 часа. Възстановяването на интернвт
Коментари Харесай

Проблеми и за Булсатком! Зрител: Много тъп народ ей! Сменяйте! За няколко години е имало 2-3 прекъсвания

 Plovdiv24.bg " Сателитната телевизия е възобновена в 4:00 часа. Възстановяването на интернвт услугите ще става поетапно в границите на идващите 6 часа до 10:00 ". Това оповестиха на формалната си фейсбук страница на оператора " Булсатком ", откакто преди този момент към среднощ осведомиха за повреда:

Уважаеми клиенти,

Поради тежка повреда в електрозахранващата мрежа от през днешния ден, към момента има услуги които не работят.

При възстановителните действия на повредата от през днешния ден следобяд на електрическите трасета, която остави огромни елементи на София без ток и изгори кабелите на главните оптични трасета, преди към 40 мин багерите на Електроразпределителното сдружение прерязаха и бекъп трасетата на Булсатком. В момента вали и пороен дъжд в София, което още повече утежнява ситуацията. Нашите екипи имат да сплайсват над 1000 прерязани оптични кабела. Ремонтните действия по премахване на тежката повреда не престават и сега.

За страдание, връзките до прът центъра и уеб страницата на Булсатком също са наранени и краткотрайно не са налични.

IPTV – Интерактивната ни ТВ услуга работи върху непознати мрежи - през единствената ни непрерязана оптика с снабдител БТК. Опитваме се до минути да пуснем и мултискрийн приложението ни за мобилна телевизия Bulsatcom Mobile TV без автентикация до възобновяване на другите услуги. Можете да свалите приложението Bulsatcom TV от всяка една платформа за приложения.

Всички работим единствено с един фокус - да възстановим услугите оптимално скоро.

Извиняваме се за породеното стеснение!

Екипът на Булсатком

Ето и част от мненията на фенове:

- Точно поради непрекъснатите проблеми на Булсатком се отхвърлих от тях. Гледам рядко тв и когато желаех, все проблем имаше.

- аз непрекъснато,имам проблеми с тях и пратят ли техници, споделят - вие сте барали нещо, в никакъв случай не споделят виновността е в нас.

- От доста години употребявам интернет на Булсатком. Не съм имала проблеми.

За разлика от тази година - доста чeсто няма интернет за дълго време.

Няма и телефонен контакт с офисите. Аз употребявам интернет за работа и евентуално ще се наложи да сменя доставчика.

- Много тъп народ ей! Сменяйте! И на село може да се върнете. За няколко години е имало 2-3 спирания. Бих споделил съвършена услуга. Една забележка имам към Булсатком и тя е да ни информирате в точния момент, а не да ни оставяте в незнание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР