Plovdiv24.bg потърси още едно мнение във връзка с материала ни

...
Plovdiv24.bg потърси още едно мнение във връзка с материала ни
Коментари Харесай

Участничка в сбирката в Родопите обясни за голите хора и добави: Не ползваме сапун, алкохолът и месото са забранени!

Plovdiv24.bg потърси още едно мнение по отношение на материала ни от през вчерашния ден, озаглавен Пловдивчанин: " Стотици голи хора, опиати и оргии на поляна в Родопите, ужасно е! " . Днес се свързахме с млада жена, която се споделя Антония.

Ето какво изясни търпеливо тя за читателите ни:

Всичко е доста законно, к метът на близкото село Осиково може да ви удостовери . Имаме позволение от община Девин, инструктирани сме и за пожарната сигурност. Това е духовно събитие - ние там в никакъв случай не използваме сапун, няма месо и алкохол - неразрешени са, всичко е веганско.

Правят се уъркшопове за йога и така нататък Много е красиво и това има за цел да отвори хората за една по-висока осцилация. Аз да вземем за пример преподавам в университет, там има също и публицисти и музиканти.

Идеята произлиза доста от дълго време и идва от Щатите още от предишния век 1972 година - Rainbow Family of Living Light. Свързано е с природата, пречистването и с това да сме дружно и свързани с духовните полезности. Няма уредници, няма пари, всичко е на доброволчески начала. Събираме пари в шапка след ястие и по този начин събираме пари за храна. Няма нищо нелегално.

Единствено този човек, който ви е подал сигнала, е неудовлетворен, че някакви хора му влизат в парцела и отпиват от оставения от него алкохол и си потеглят. Но те са предизвестени да не влизат там. Само той е неудовлетворен, даже първоначално беше склонен, а в този момент си промени мнението.

Да, някои от участниците вървят голи. Тук има плажове, ние сме на час и половина от селото, а не в центъра му. Това не е нещо неприятно, а приемане на тялото такова, каквото е. Това не е процедура, а просто има хора, които се усещат окей да са без облекла, само че това не е нелегално или ужасно. Това е европейски събор Rainbow.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР