Пловдив. Започват проверки за незаконни сметища в кв. Столипиново в

...
Пловдив. Започват проверки за незаконни сметища в кв. Столипиново в
Коментари Харесай

Пловдив: Започват проверки за незаконни сметища в кв. Столипиново в града

Пловдив. Започват инспекции за противозаконни сметища в кв. " Столипиново " в Пловдив, като нарушителите ще бъдат глобени. Това заяви за Радио „ Фокус ” Пловдив Николай Чунчуков, кмет на регион „ Източен ”. На особено проведена среща сред представители на районното кметство, Общински инспекторат, Общинска защита, Оперативна програма „ Чистота “ и VІ Районното ръководство на полицията са били разисквани взаимни превантивни ограничения, за възстановяване реда и чистотата в региона. Ще се ревизират и местата по река Марица, в " Столипиново ", където постоянно се палят гуми навън. Ще има строги наказания за недопускане замърсяване на районна. По думите на районния кмет такива случаи скоро не е имало, само че ограниченията са превантивни. „ Тъй като регионът е по-специфичен работата изисква по-голяма еластичност ”, сподели Чунчуков. Той посочи, че напоследък са намалели и случаите на изхвърлянето на боклуци пред блоковете в квартала. „ Обнадеждени сме, защото хората, които живеят там сами демонстрират непоносимост към това и си почистват пространствата ”, изясни Чунчуков.
Глобите ги постанова Общински инспекторат според от нарушаванията. В региона ще се следи и за паркирането върху тротоарни настилки и в тревни площи. Засега има доста такива случаи.
" Работните срещи са към този момент традиция, само че и отвън тях ежедневно контактуваме за разрешаването на съответни проблеми. Постигнахме позитивни резултати, само че към момента имаме доста провокации “, разяснява Николай Чунчуков.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР