Пловдив. Вместо да ни обединяват, герои като Гоце Делчев ни

...
Пловдив. Вместо да ни обединяват, герои като Гоце Делчев ни
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Вместо да ни обединяват, герои като Гоце Делчев ни разединяват

Пловдив. Вместо да ни сплотяват, герои като Гоце Делчев ни разединяват. Това сподели при откриването на втория Пловдивски стопански конгрес министър председателят Бойко Борисов, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив .
" Нашият воин Гоце Делчев стана мотив за мнения във всички направления. Това е воин, вложил всичко за свободата на Македония. По същият метод Че Гевара, аржентинец, се бие за Куба и умира в трета страна. Вместо да ни сплотяват, тези герои всяват ябълката на раздора ", сподели Борисов. Той уточни, че Балканите имат способени политици с разсъдък и опит и изрази вяра, че всички тези компликации ще бъдат преодолени.
Втория пловдивски стопански конгрес се организира в хотел „ Империал “ в града на 26 и 27 юни, като над 55 интернационалните специалисти са удостоверили присъединяване си в тематичните панели. Сред тематиките, които ще се разискват на двудневното събитие, ще бъдат европейската вероятност пред Западните Балкани, упованията от новия Европейски парламент и новата Еврокомисия, демографските и здравни проблеми, пътната карта на България към " чакалнята " на Еврозоната - ЕРМ II, привличането на непознати вложения, енергийната и цифрова политика на Европейски Съюз и доста други.
Пловдивският стопански конгрес се провежда от Делфийски стопански конгрес със седалище Атина и от Центъра за демократични тактики.
Тони Михайлов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР