Пловдив влиза в топ 5 на най-евтините квартири под наем

...
Пловдив влиза в топ 5 на най-евтините квартири под наем
Коментари Харесай

Пловдив е в Топ 5 за евтини квартири в Европа

Пловдив влиза в топ 5 на най-евтините квартири чартърен в Европа. Класацията е направена от уеб страницата entrepreneur.com и включва разнообразни европейски градове, в които наемът на жилище не е толкоз висок, написа " Монитор ".

Все повече хора през днешния ден избират да се трансфорат в " цифрови номади " като се затворят за външния свят. Терминът се отнася до всички чиновници, които, с помощта на новите технологии, могат да работят както от у дома, по този начин и от всяка една точка на планетата, без това да попречва продуктивността или бързината им. Затова обаче е значимо мястото, което един бродяга си избере, да е на ниска цена, безшумно и умерено, и най-важното - да основава възприятие за уют. От уеб страницата entrepreneur.com дават ранглиста от 5 града в Европа, където наемите не са високи, а атмосферата е спокойна.

На първо място в листата се подрежда Познан - град, ситуиран в централната част на Западна Полша. Там едностаен апартамент ще коства 400 английски паунда или 500 американски $. Вечеря пък може да се откри за 15 паунда, а единствено за 2 часа човек може да стигне до Берлин.

Веднага след Познан са Истанбул и Барселона, където цените са в порядъка 400-1 000 паунда за месец, а напредването с градски превоз не е мъчно. Сред плюсовете на Истанбул е и това, че той се намира сред Европа и екзотична Азия.

Следва Пловдив с цени от 300 паунда и то в центъра на града.

" Повечето хора знаят България само със София, само че има още доста да се види за балканската страна отвън столицата ", пишат в уеб страницата. Като преимущество на града са изтъкнати положителната храна и бързата интернет връзка.

На последна позиция е холандския Утрехт, където ще дадеш 1 200-1 600 паунда за месец, а нощният живот е обезпечен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР