Пловдив. Венец на признателност към делото на Васил Левски поднесоха

...
Пловдив. Венец на признателност към делото на Васил Левски поднесоха
Коментари Харесай

Пловдив: Венец на признателност към делото на Васил Левски поднесоха младежите и девойките от МГЕРБ в града

Пловдив. Венец на благодарност към делото на Васил Левски сервираха младежите и девойките от МГЕРБ Пловдив - град пред паметника на великия българин на централната алея на Бунарджика, където пловдивчани уважиха 180-тата годишнина от неговото рождение. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
Пред героя се преклониха и народните представители от ГЕРБ-Пловдив град Менда Стоянова и Спас Гърневски, общинските съветници, районните кметове и заместник-кметовете на общината от ГЕРБ.
„ Дела трябват, а не думи “. Тези думи на Апостола изключително мощно ни стимулират в днешния ден “, съобщи гордо Мирослав Тенев, който е част от управлението на МГЕРБ – Пловдив град.
На общоградското честване във връзка на 180-годишнината от рождението на Васил Левски слово произнесе поетът, публицист и драматург Недялко Славов, притежател на националната премия „ Христо Г. Данов “ за 2017 година В церемонията по традиция участваха представителни формирования от Пловдивския гарнизон, боен духов оркестър и венценосци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР