Пловдив. Студенти от специалност Мода“ в Югозападен университет (ЮЗУ) Неофит

...
Пловдив. Студенти от специалност Мода“ в Югозападен университет (ЮЗУ) Неофит
Коментари Харесай

Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ - Благоевград са отличени на Осмия европейски форум за социално предприемачество в Пловдив

Пловдив. Студенти от компетентност „ Мода “ в Югозападен университет (ЮЗУ) „ Неофит Рилски “ - Благоевград показаха фешън ревю на откриването на Осмия европейски конгрес за обществено предприемачество „ Екосистемата на общественото предприемачество “, който се организира в палата № 11 на Международен панаир – Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на ЮЗУ „ Неофит Рилски “ .
Младите дизайнери показаха сполучливо университета на пловдивска сцена с атрактивната сбирка „ City Style “. Тоалетите са основани под управлението на Мария Онтева и осъществени в ателиетата на ТПК „ Нов свят “ – Благоевград.
По време на събитието министърът на труда и обществената политика Бисер Петков връчи награди за новаторски артикули на представители от България, Италия, Румъния и Корея. Сред наградените бяха ТПК „ Нов свят “ – Благоевград взаимно с Югозападния университет „ Неофит Рилски “, които получиха грамота и плакет за общата фешън сбирка „ City Style “.
Участието на студентите от компетентност „ Мода “ във форума е обичайно и е по отношение на подписан меморандум за съдействие сред Националния съюз на трудово-производителните кооперации (НС на ТПК) гр. София и Факултета по изкуствата към ЮЗУ „ Неофит Рилски “, за основаване на устойчиви връзки на образованието с бизнеса.
След формалните посетители на събитието бяха вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, министърът на стопанската система Емил Караниколов, представители на Европейската комисия и други
За фотосите по време на събитието се погрижиха студентите от катедра „ Телевизионно, театрално и киноизкуство “ – Кристиан Спасов, Йордан Илиев и Цветелина Николова, под управлението на техния учител гл. ас. доктор Крум Иванов и ръководителя на катедрата доцент доктор Клавдия Камбурова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР