Пловдив, Стара Загора и Бургас гледат първи новия филм на

...
Пловдив, Стара Загора и Бургас гледат първи новия филм на
Коментари Харесай

В Кръг с три ексклузивни прожекции

Пловдив, Стара Загора и Бургас гледат първи новия филм на Стефан Командарев

Няколко седмици остават до премиерата на „ В кръг “ в България. Най-новият филм на Стефан Командарев потегля по кината в цялата страна от 8-и ноември. „ Датата не е определена инцидентно, а има връзка с кино лентата. Действието се развива в нощта на 9-и против 10-и ноември 2019-а, 30 години след тъй наречените преход. Искаме феновете, които ще решат да го гледат още първия уикенд, да са безусловно във кино лентата “, споделя тактиката Командарев

Преди формалния старт обаче, филмът ще има три извънредни прожекции в Пловдив на 28-и октомври, Стара Загора на 29-и октомври и Бургас на 30-и октомври. На тях феновете ще имат опцията да се срещнат с екипа и актьорите и да си поговорят за кино лентата. „ След прожекцията във Варна, по време на „ Златна роза “, видяхме, че такива прожекции са доста специфични за хората и взехме решение, че е доста значимо да се срещнем със феновете и да уважим публиката и в другите градове, а освен в София “, споделя Стефан Командарев.

„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “. Той споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “.

Билети за специфичните прожекции могат да бъдат закупени в мрежата на Cinema City!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР