Пловдив. Синдикалните организации към Вазовски машиностроителни заводи (ВМЗ) подкрепят идеята

...
Пловдив. Синдикалните организации към Вазовски машиностроителни заводи (ВМЗ) подкрепят идеята
Коментари Харесай

Пловдив: Синдикатите към ВМЗ подкрепят идеята на правителството за редуциране или напълно отстраняване на посредниците при сделки между държавни и други фирми

Пловдив. Синдикалните организации към Вазовски машиностроителни фабрики (ВМЗ) поддържат концепцията на Правителството на Република България за съкращаване или изцяло премахване на медиаторите при осъществяване на търговски покупко-продажби сред държавните компании и други търговски организации. Това оповестиха за Радио „ Фокус “-Пловдив представители на двата синдиката в предприятието. В свое изказване те пишат, че това би довело до повишение равнището на облага в сдружението, която в следствие да се реинвестира за реализиране на по-добри, здравословни и безвредни условия на труд, асимилиране на нови артикули с по-висока добавена стойност, по-силна обществена политика и отговорност към целия личен състав на сдружението.
От синдикалните организации показват, че за първи път от доста години страната демонстрира ангажираност към военно-промишления комплекс на България, за излекуване и модернизиране, и не на последно място - едно по-достойно заплащане за положения високоинтелектуален труд.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР