Пловдив се съвзема от последиците след половинчасовия дъжд с гръмотевична

...
Пловдив се съвзема от последиците след половинчасовия дъжд с гръмотевична
Коментари Харесай

Градушка удари Пловдив! Градът след стихията се превърна във Венеция

Пловдив се съвзема от последствията след половинчасовия дъжд с гръмотевична стихия под тепетата. Междувременно градушка удари Кършияка и пловдивчани " си набраха " малко бели ледени топчета, написа Трафик нюз бг.

Четете още: Бури и градушки помляха България! Вижте силата на стихията в село Боголин и по какъв начин гръм удря Пловдив (ВИДЕО)


Положението е много объркващо, като се има поради, че нито дъждът беше толкоз мощен, нито продължителността му беше сериозна. Но… в такива моменти доста ясно си личат и качеството на строителството, и качеството на ремонтите, и инженерните недоразумения в града ни.
Впрочем фотосите и видеата приказват сами по себе си. Вижте:
Градушката в най-северния регион на Пловдив:

Подлезът на Пощата



Подлезът на Централна гара

ЖР Тракия зад блок 187, Околовръстното

Бул. " Васил Априлов " - новият!

Заради наводнението се е образувала огромна запушалка на Коматевския възел


Много от светофарите на Пловдив не работят. На Сточна гара до ДАИ регулировчик контролира придвижването, което в този миг е много натоварено. Вероятно пловдивчани се прибират по домовете си, с цел да видят какви вреди е нанесъл краткотрайният дъжд, излял се над града.




Положението в подлеза на Централна гара продължава да е бедствено - всичко е под вода. Хората, работещи в магазинчетата, още веднъж са с мокра стока. В момента се пробват да спасят каквото могат. И до момента в който пожарна изпомпва водата от подлеза, пловдивчани пресичат рисково бул. " Христо Ботев ".









Междувременно същински гейзер бликна в подлеза на " Гладстон " - както незабавно видяха бдителни пловдивчани, това се случва " по традиция ":

Ето по какъв начин наподобява пък подлезът на Аптека " Марица ":

Бул. " Свобода " е под вода:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР