Пловдив. Съединението е най-голяма сила и за да вървим напред,

...
Пловдив. Съединението е най-голяма сила и за да вървим напред,
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов: Съединението е най-голяма сила и за да вървим напред, трябва да сме сплотени в общите ни амбиции

Пловдив. Съединението е най-голяма мощ и с цел да вървим напред, би трябвало да сме сплотени в общите ни упоритости. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който участва през днешния ден на честванията по случай навършването на 133 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . На днешния ден за 26-и път означаваме и празника на Пловдив. Заедно с Цветан Цветанов са кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, народните представители от ГЕРБ - Пловдив Спас Гърневски и инж. Атанас Ташков, ръководителят на Общински съвет - Пловдив Савина Петкова, регионалният шеф Здравко Димитров, заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев, както и още доста жители и публични лица. На честванията участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Честванията започнаха с церемониален молебен в Катедрален храм „ Света Богородица “, който бе отслужен от Негово Високопреосвещенство Пловдивския Митрополит Николай, и ще продължат с поднасяне на венци и цветя пред паметника на Захари Стоянов и пред паметната плоча на майор Райчо Николов на площад " Римски стадион ".
„ Съединението е най-голяма мощ и с цел да вървим напред, би трябвало да сме сплотени в общите ни упоритости “, акцентира Цветан Цветанов. По случай празника на гр. Пловдив ръководителят на ПГ на ГЕРБ съобщи: „ Пожелавам на жителите на града здраве, разцвет и все по този начин тяхното обитаемо място да бъде атрактивна дестинация за всички българи. Пловдив е необикновено място, където човек се зарежда с доста положителна сила “.
По случай празника на Пловдив той пожела на жителите на града здраве, разцвет и все по този начин тяхното обитаемо място да бъде атрактивна дестинация за всички българи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР