Пловдив. Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в

...
Пловдив. Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) в
Коментари Харесай

Пловдив: РИОСВ извърши спешна проверка по сигнал и установи източник на силна миризма в района на селата Ягодово и Катуница

Пловдив. Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) в Пловдив ревизира незабавно сигнал за мощна неприятна миризма в региона на селата Катуница и Ягодово. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от управлението на Регионална инспекция за опазване на околната среда. Извършена е взаимна инспекция с специалисти и кметовете на двете обитаеми места, с цел да се откри източникът на неприятната миризма. Установено е, че на терен сред двете села се натрупа птича тор. „ Кметовете на селата Ягодово и Катуница получиха наставление да издирят ползвателя на терена и да подхващат незабавни ограничения по очистване на източника на неприятни миризми. В рамките на деня арендаторът бе открит, открито бе и в кое землище се намира теренът “, обясниха от Регионалната ревизия по околната среда и водите.
Предстои да се откри източникът на птичата тор и основанието за използването й от арендатора. Ако няма законово съображение за това, ще бъдат подхванати административно-наказателни ограничения.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР