Пловдив Плаза обича спорта и се гордее с постиженията на

...
Пловдив Плаза обича спорта и се гордее с постиженията на
Коментари Харесай

Две национални медалистки на шопинг приключение в Plovdiv Plaza Mall

Пловдив Плаза обича спорта и се гордее с достиженията на две от най-емблематичните спортистки на България – българска състезателка, олимпийската медалистка от олимпиадите в Рио де Жанейро - Християна Тодорова и капитанът на националния ни тим по женски волейбол Елица Василева. Търговският център предложения двете девойки за шопинг завършения в някои от 130-те му обекта!

В идващите фрагменти ще можете по-отблизо да видите по какъв начин се приготвят за тренировки, кои са обичаните им спортни марки, какви качества е построил и доразвил в тях спортът, по какъв начин прекарват свободното си време и в кои от обектите на Пловдив Плаза Мол двете съумяха да намерят фешън находки!

Двете ни медалистки  показват разнообразни комбинации от извършения във фитнеса, описват за рутината си в спорта и загатват какви са актуалните им задължения. Елица даже се качва до едни от най-високите точки на Стената за катерене, като двете не пропущат да пият и по чаша кафе от Starbucks и да пробват по парче торта в сладкарница " Неделя “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР