Пловдив. Областният ръководител на Младежи ГЕРБ за Пловдив област Владимир

...
Пловдив. Областният ръководител на Младежи ГЕРБ за Пловдив област Владимир
Коментари Харесай

Пловдив: Областният ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов взе участие в международна конференция за сигурността

Пловдив. Областният началник на Младежи ГЕРБ за Пловдив област Владимир Пильов взе присъединяване в интернационална конференция за сигурността, проведена от Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система (ВУСИ). Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Темата на огромния конгрес бе „ Сигурност и стопанска система в несигурния свят – алтернативи и провокации ”.
По време на конференцията Владимир Пильов изнесе отчет на тематика „ Характеристика на проведената престъпност ”. Областният координатор на младежите има магистърска степен по специалността „ Национална сигурност ” и бе поканен за преподавател на конференцията персонално от декана на Факултета по национална сигурност към ВУСИ проф. Илин Савов, който е дълготраен чиновник от системата за национална сигурност и учител в Академията на Министерство на вътрешните работи.
В конференцията, която е юбилейна и е по случай 15 години от основаването на ВУСИ, участваха специалисти по национална сигурност, лектори, студенти и докторанти от седем страни. Форумът се организира за поредна година, само че за първи път е толкоз огромен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР