Пловдив. Нападенията над хора в района на Борисовата градина в

...
Пловдив. Нападенията над хора в района на Борисовата градина в
Коментари Харесай

Д-р Веселин Герев, психиатър: Нападенията над хора в София и Созопол не са случайни, а са от мафиотски тип – поръчкови и целенасочени

Пловдив. Нападенията над хора в региона на Борисовата градина в София и в заведение в Созопол не са инцидентни, а са от мафиотски вид – поръчкови и целенасочени. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив психиатърът доктор Веселин Герев. По думите му почеркът на нападенията изрично демонстрира, че жертвите не са определени на инцидентен принцип. „ Бие се в лицето, където се оставят трайни следи, с цел да може обществото да види набития. Травмите по лицето не минават от през днешния ден за на следващия ден – човек ги носи 2-3 седмици. Най-удобно и най-лесно е да се каже, жертвите са подбрани на инцидентен принцип. При този тип поръчкови набези поръчителят би трябвало да види дълготраен резултат. Затова нормално се удря в лицето, чупят се ръце и крайници, бие се в главата. Така остават трайни последици и човек върви като белязан. Точно такива са случаите с нападенията над публицист и нотариус в София, както и над притежател на бар в Созопол “, разяснява доктор Веселин Герев.
Той уточни, че в обществото има доста насъбрана експанзия, само че това не е повода за последните набези. „ Нападенията се случват измежду бял ден, с толкоз доста очевидци. Защо инцидентно не нападнаха други хора? Защо, откакто ще бият двама души, не пребиха още 7-8 на инцидентен принцип? Изказването на Министерство на вътрешните работи в тази посока е безусловно непрофесионално. В обществото е насъбрана доста отрицателна сила под формата на напрежение и напълно малко би трябвало, с цел да се възпламени експанзията. Дори и у тези хора, които извършват поръчките, има насъбрано доста напрежение, избиващо в свирепост. Не може да става въпрос за случайности. Всяка случайност е добре планувана акция “, акцентира психиатърът.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР