Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район

...
Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът Иван Тотев и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов символично откриха новоизградения паркинг в „Централен“

Пловдив. Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов алегорично откриха новоизградения паркинг в междублоковото пространство на ул. „ Антон Тайнер “ и „ Капитан Райчо “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ”- Пловдив . Паркингът разполага с 55 места за паркиране и ще бъде осветлен нощно време. Проектът е на стойност 118 хиляди лева с Данък добавена стойност. Всички места са разграфени с маркировка и при предпочитание от страна на жители, всеки може да съобщи персонално място за паркиране против съответната такса. „ Към момента имаме 30 подадени заявки, множеството от които постъпиха преди паркингът да бъде приключен “, разяснява Георги Стаменов през днешния ден и благодари на Община Пловдив за отделения за задачата бюджет. „ Щастлив съм, че успяхме да облагородим това място и по този начин да допринесем за по-добрата визия на квартала и за удобството на живущите “, сподели кметът на Община Пловдив Иван Тотев. Жители от прилежащия блок, който се обитава от над 300 фамилии, нарекоха новата облага „ куклата на квартала “. „ През есента ще пристъпим към облагородяване на зелените площи “, добави зам.-кметът на „ Централен “ инж. Тошо Пашов.
На събитието участваха заместник-кметовете на регион „ Централен “ инж. Тошо Пашов и Деница Чингарова, кметът на регион „ Тракия “ Костадин Димитров, представители на общински и държавни институции, домоуправители и живущи. Напомняме, че първа копка на паркинга беше направена на 21 май 2018г., на която Георги Стаменов и зам.-кметът Златин Велев дадоха обещание обектът да бъде завършен в границите на няколко седмици.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР