Пловдив. Извършват се доизгасителни работи при пожара в цех за

...
Пловдив. Извършват се доизгасителни работи при пожара в цех за
Коментари Харесай

Комисар Георги Мангараков, РДПБЗН – Пловдив: Извършват се доизгасителни работи при пожара в цех за преработка на месо край село Войводиново

Пловдив. Извършват се доизгасителни работи при пожара в завод за преправка на месо край село Войводиново. Това заяви за Радио „ Фокус ” - Пловдив комисар Георги Мангараков, шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РДПБЗН) – Пловдив. Той посочи, че към момента се разкъртват структури в северната част на постройката, защото има горящи остатъци от скотски артикули от софтуерния развой. Огнеборците се пробват посредством отвори да доближат до тези недостъпни места, които са останали под ламарините и термопанелите.
На място са 5 противопожарни автомобила и спешна група от огнеборци, които доизгасяват горящите остатъци. През нощта също ще останат да дежурят екипи от огнеборци.
При огромния пожар, който избухна нощес, са били избавени 200 живи свине, които са били в други две здания в южната част на индустриалния комплекс, както и административната постройка на предприятието.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР