Пловдив е поредният град в страната, в който полицаите демонстрират

...
Пловдив е поредният град в страната, в който полицаите демонстрират
Коментари Харесай

Пловдивските полицаи излизат на протест

Пловдив е следващият град в страната, в който служителите на реда показват своите претенции. За 18:00 часа през днешния ден е несъмнено началото на митинга им пред Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, който ще продължи с протестно шествие по Главната, съобщи БГНЕС.
Пловдивските служители на реда, сходно на сътрудниците си в страната, упорстват за редица промени, свързани с тяхната работа и статут. Те желаят въвеждане на по-ясна наредба на процесите на образование и кариерно израстване, дефинитивно споразумяване на статута на чиновниците от Дирекция " Национална система 112 ", звената на документи за идентичност, както и останалите, на които им следва преназначение към Държавно дружество " Център за даване на услуги ".
Структурата за установяване на възнаграждението също е обект на митинг - едно от предложенията им е работната заплата да бъде обвързана със обществено важен критерии. За следващ път служителите на реда упорстват за нормативна уредба, която да даде опция при най-малко администрация структурите на Министерство на вътрешните работи да работят оптимално дейно.
Въпреки някои подхванати стъпки, служителите на реда припомнят, че казусът с актуализацията на възнагражденията остава - в изискванията на мощно съкратени щатни бройки чиновниците са натоварени с повече работа, а постоянно носят и повече опасности поради неналичието на състав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР