Пловдив е най-старият обитаван и до днес европейски град, а

...
Пловдив е най-старият обитаван и до днес европейски град, а
Коментари Харесай

Галакси инвестмънт груп: Устойчиви проекти с потенциал и виз...

Пловдив е най-старият населяван и до през днешния ден европейски град, а неговата архитектурна история е богата и разнообразна. Всеки ден пловдивчани минават около постройките, които носят почерка на разнообразни столетия, и всяка от тях има своята културна и естетическа стойност.

Новата галерия на вестник „ Марица “ и „ Хермес медия “ показва постройките, които са тясно свързани с богатото културно и историческо завещание на Пловдив, само че и тези, които основават новия образ на града. Поредната ни самодейност се назовава „ Архитектурата на модерния град” и в нея има място за най-хубавите мостри, които пазят и надграждат архитектурните обичаи и със своя образ вършат града под тепетата незабравим и несравним: това са модерните жилищни здания, търговски центрове, офис- и промишлени постройки. Експозицията от поредицата ”Пловдив през годините” може да видите на Римския стадион.

Водена от желанието за основаване на дълготраен положителен принос към градската среда, Галакси Инвестмънт Груп осъществя отличителни планове, плод на атрактивни концепции, устойчиви архитектурни решения и първокласно осъществяване.



Заедно с трендовете, компанията регистрира и възходящите условия на хората и организациите, като трансформира тези концепции в качествената среда, която те избират както за своя бизнес, по този начин и за своя дом. Оценка за триумфа са влиятелните национални и интернационалните награди.



Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-престижните планове за премиум жилища в град Пловдив. Той разполага с единствени по рода си многостайни жилища в градска среда с огромни квадратури, 360-градусови гледки и огромни тераси. Реализацията на постройките залага на устойчиви механически и екологични решения.



Оптимална осветеност на жилищата се реализира с помощта на проектираните лоджии и еркери, които придават спомагателен акцент към архитектурата на постройката. Красивата градина дообогатява съществуващата паркова среда и основава чувство за живот покрай природата, а първокласните фоайета с двойна височина от 4,60 метра основават уют още при влизане в постройките.



Офис Парк Пловдив е съвременна постройка с широкоформатни офиси от висок клас, която съчетава отзивчива локация, голям брой улеснения, отлична техническа инфраструктура и зелена околна среда.



Сградата дава отговор на най-високите условия и интернационалните стандарти за гъвкави и функционални офис пространства, като дава средата, където бизнесът и гениите могат да развият своя капацитет. Тя разполага с високотехнологични съоръжения, последно потомство ефикасна климатизация и вентилация, надзор на достъпа, енергийна успеваемост, задоволително подземни паркоместа.



Royal City е мултифункционален комплекс, предлагащ всички нужни улеснения на своите жители за един удобен живот - просторни жилища, обширна зелена градина, наземен и под земята паркинг, търговски и офис площи, заведения наоколо. Комплексът от разбъркан вид е един от пионерите за град Пловдив - образец за това по какъв начин жилищни, офис и търговски площи могат да съществуват в унисон и взаимно да се допълват.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР