Пловдив е град, който завинаги ще остане в моето сърце.

...
Пловдив е град, който завинаги ще остане в моето сърце.
Коментари Харесай

Чешкият посланик с Почетен знак на Пловдив

„ Пловдив е град, който вечно ще остане в моето сърце. Той е един културен хъб. Град със страхотна архитектура и културен живот “. С тези думи Н.Пр. посланикът на Чешката република у нас Лукаш Кауцки благодари на кмета Здравко Димитров и ръководителя на Общинския съвет инж. Александър Държиков, които му връчиха оценката „ Почетен знак на град Пловдив “.

Решението за връчването беше взето на общинска сесия през май т.г., където по предложение на почетния консул на Чешката република доцент доктор Иван Соколов и ръководителя на Стопанска асоциация Пловдив Йорданка Кляшева на дипломата беше гласувано оценката.

В претекстовете се споделя, че Кауцки има забележителен принос за развиване на културните и бизнес връзките сред Пловдив и Чешката република. “Благодаря за взаимната ни работа последните четири години и за десетките събития, срещи и начинания, които бяха  осъществени с ваша помощ. Желая ви триумф в новите инициативи “, бяха думите на градоначалника към Лукаш Кауцки.

Почетният консул Иван Соколов напомни, че по време на четиригодишния мандат на Кауцки са се случили с изключение на десетки културни събития, по този начин и поредност от ползотворни бизнес срещи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР