Пловдив. Д-р Димитров е постъпил като всеки честен българин, защитил

...
Пловдив. Д-р Димитров е постъпил като всеки честен българин, защитил
Коментари Харесай

Д-р Румен Дачев: Д-р Димитров е постъпил като всеки честен българин, защитил е честта и достойнството на семейството си и неприкосновеността на дома си

Пловдив. Д-р Димитров е постъпил като всеки почтен българин, защитил е достойнството и достолепието на фамилията си и неприкосновеността на дома си. Това сподели за Радио „ Фокус “ - Пловдив доктор Румен Дачев, който е сътрудник с доктор Димитров от 15 години. „ Политиците би трябвало да трансформират закона у нас по този начин, както е в Съединени американски щати – всеки, който нощно време пристигна в дома ти да краде, да имаш право на самоотбрана и да не носиш никаква наказателна отговорност за това “, сподели доктор Дачев. „ Нямам информация той да е имал нелегално оръжие. Доколкото разбрах единият от рецидивистите е имал оръжие и го е изпуснал, а той го е хванал в придвижване и се е саморазправил с него “, добави доктор Дачев. По думите му неговият сътрудник е огромен експерт и добър човек, нямал е никакви проблеми с пациенти, нито с сътрудници до момента.
Величка Стоянова, съседка на доктор Димитров, сподели, че го познава от дребен, той постоянно оказва помощ при нужда. И фамилията му е положително. Съседите са уплашени, защото това е можело да бъде домът на всеки един от тях.
На митинга пристигна за малко и брачната половинка на доктор Иван Димитров, която сподели, че всичко е доста стресиращо за нея и още е в потрес, само че се надява мощно мъжът ѝ да бъде освободен.
„ Свобода за доктора “ викаха през днешния ден протестиращите. „ Нямаме желание да оставяме да се безчинства против него. На независимост са рецидивисти с голям брой регистрации на закононарушения, а санкционират почтени хора “, обявиха те.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР