Пловдив. 43-годишен мъж бе убит в парк Лаута“ в Пловдив

...
Пловдив. 43-годишен мъж бе убит в парк Лаута“ в Пловдив
Коментари Харесай

Пловдив: 43-годишен бизнесмен бе убит в парк „Лаута“

Пловдив. 43-годишен мъж бе погубен в парк „ Лаута “ в Пловдив тази заран, до момента в който е разхождал кучето си. Това заяви старши комисар Атанас Илков, шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Убитият е Данаил Божилов, родом от Дупница, който живее в региона на парка в Пловдив и от 10 години има бизнес със слънчеви студия. Убийството е станало сред 8.30 и 9.00 часа. Случайни минувачи са разкрили натрупа. Мъжът не е престъпно проявен, сподели шефът на полицията.
Във връзка с убийството в Пловдив през днешния ден дойде и основният секретар на МРВ основен комисар Младен Маринов. По думите му не е изключено да става въпрос за инцидентно събитие. Той разясни, че е допустимо да е имало сдърпване поради кучето на убития, което е доста нападателно. По думите на Маринов на 99% се изключва версията самоубийство и може да се приказва с решителност за ликвидиране. Главният секретар добави, че полицията работи по необятен кръг от версии – персонални претекстове, неуредени финансови взаимоотношения и други Изясняват се условия към живота на убития и околните му взаимоотношения, а компликацията за проверяващите идва от обстоятелството, че няма данни за престъпни прояви. Маринов добави, че досега няма обвинени. Провеждат се разпити, разпитана е дамата, с която убитият е живеел на фамилни начала, както и част от околните му хора.
Главният секретар на МРВ уточни, че убийството е осъществено с един изстрел. Извършват се експертизи за определяне типа на оръжието, с което е осъществено закононарушението.
Кметът на Район „ Тракия “, където се намира паркът, Костадин Димитров изясни, че в региона има 22 камери за видеонаблюдение, само че те са ситуирани по централните алеи, а убийството е станало в една от пресечките към тях. Въпреки това записите ще бъдат прегледани. Костадин Димитров сподели още, че целият парк е осветлен и че е най-добре охраняваният от общинска полиция, защото в него се разхождат доста майки с деца и възрастни хора.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР