Площта е 36 кв.м, заедно с терасата, която е остъклена,

...
Площта е 36 кв.м, заедно с терасата, която е остъклена,
Коментари Харесай

Продават таван без WC за 70 000 евро в Бургас

Площта е 36 кв.м, дружно с терасата, която е остъклена, което прави близо 2000 евро за квадратен метър

Собственици на жилища в Бургас сънуват по какъв начин ще забогатеят за една нощ. Всеки ден нови и нови предложения шокират или разсмиват кандидат-купувачите, написа Meduzata.com.

След като таванска стая /подпокривно пространство/, в която човек би трябвало да стои приведен поради скосовете, с локация жк Възраждане, се продаваше за 64 000 евро, в този момент има нов рекордьор.

Таванче без баня и тоалетна в жк Братя Миладинови, строителство 1988 година се предлага против 70 000 евро. Стаята е на 6-ти етаж, без асансьор.
 Факсимиле от обявата
Площта е 36 кв.м, дружно с терасата, която е остъклена, което прави близо 2000 евро за квадратен метър. За колоната по средата на помещението въобще не загатваме.

Упоменато е, че по нотариален акт няма WC, само че има обща тоалетна на етажа, която се употребява дружно с различен притежател, който обаче обитавал помещението си единствено през лятото.

Всичко това, в случай че не беше трагично и безумно, щеше да е смешно. Напомня една, споделят същинска, преживелица от началото на предишния век в Созопол. 

Жени се едно локално момче за момиче от различен град и една комшийка изяснява на тъщата: „ Много положително момце зехте, сватя. Всицко има – къста има, море има, лодка има, единствено нузник няма. Сере на кофа, фърга на море “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР