Площадките за спорт и игра в детски ясли Приказен свят“

...
Площадките за спорт и игра в детски ясли Приказен свят“
Коментари Харесай

Обновяват площадките на две детски ясли във Варна

Площадките за спорт и игра в детски ясли „ Приказен свят “ и „ Моряче “ ще бъдат актуализирани и осъвременени. Това излиза наяве от оповестените публични поръчки за главен ремонт и реорганизация, научи Moreto.net.

Пространствата за игра не дават отговор на настоящите нормативни условия по отношение на тяхното устройство и сигурност при употреба. Съоръженията за игра, инсталирани в тях, са морално остарели и механически ароматизирани, не разполагат с нужната техническа документи, удостоверяваща тяхната сигурност за здравето на децата. Няма обособени зони за сигурност към детските уреди за игра. Съществуващата ударопоглъщаща настилка е в неприятно положение и не покрива нужните зони на сигурност към детските уреди за игра, а съществуващата настилка от бетонови плочи е мощно деформирана и компрометирана и предстои на цялостна замяна в обсега на площадките. Парковата мебел също е амортизирана и предстои на замяна. В зоната на площадките съществува дълготрайна декоративна едроразмерна дървесна и храстова растителност.

За ремонт на площадките в „ Приказен свят “ са планувани до 230 934 лв. без Данък добавена стойност, а за „ Моряче “ до 452 412 лв. без ДДС
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР