Площадът пред Катедрален храм Св. Успение Богородично в град Варна

...
Площадът пред Катедрален храм Св. Успение Богородично в град Варна
Коментари Харесай

Площадът пред Катедралата отново ще бъде дом за тонове пластмасови капачки в помощ на бебетата

 Площадът пред Катедрален храм " Св. Успение Богородично " в град Варна още веднъж ще бъде дом за тонове пластмасови капачки в помощ на бебетата! 

Варненската акция за събиране на пластмасови капачки " Аз Вярвам и Помагам " кани всеки да съобщи своите пластмасови капачки тази събота - 28.09.19г от 09:00 ч. до 16:00 ч. пред Катедрален храм " Св. Успение Богородично " в град Варна по време на огромното мероприятие Празник на преработването " Аз Вярвам и Помагам 3 ".

Организаторите са приготвили десетки изненади за всички посетители и участници като част от тях са:

- Снимки с ЕКО-героите " Капачкомен " и " Принцесата на капачките " ;

- Снимки с " Картината на щастието " ;

- Участие в първото по рода си намерено благотворително " Училище по преработване " ;

- Получаване на моментни " Сертификати за принос " ;

- Възможност всеки да си вземе против минимално подаяние благотворителни чаши " Аз Вярвам и Помагам ", тениски " Аз Вярвам и Помагам " и най-интересните ароматизатори " Аз Вярвам и Помагам " с което да се съберат повече средства в помощ на благородната идея.

Припомняме Ви, че от началото на акцията до момента единствено в Област Варна са събрани и предадени за преработване над 91 тона пластмасови капачки и са дарени 11 медицински апаратури в помощ на хиляди деца. След мероприятието Сдружение " Аз Вярвам и Помагам " още веднъж ще провежда дарения на здравна инсталация в най-големите отделения в Североизточна България по неонатология и родилното поделение в СБАГАЛ " Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна " и най-голямото поделение по детска хирургия през което минават сред 800 и 1000 деца на година в МБАЛ " Св. Анна - Варна ".

Организаторите още веднъж припомнят, че на площада ще има опция да се паркира за малко, до момента в който се разтоварят капачките, само че по-късно молят всеки да реалокира колата си на някоя от прилежащите улици и по този метод да се освободи място за идващите искащи да донесат капачки. На площада ще има наличие на органите на реда, които ще наблюдават за естественото протичане на мероприятието с апел всеки участник и доброволец да наглежда децата си и персоналните си движимости.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР