Плод на краткотрайна връзка е Антоанета Добрева-Нети, стана ясно от

...
Плод на краткотрайна връзка е Антоанета Добрева-Нети, стана ясно от
Коментари Харесай

Нети зачената точно на Нова година от кратка връзка

Плод на краткотрайна връзка е Антоанета Добрева-Нети, стана ясно от предаването „ Търси се” по bTV . Баща й Петьо Кръстев, актьор в Плевен описа, че безусловно бил учуден от хубостта на биологичната майка на Добрева Джилда. „ Като я видях, напряко ми паднаха пломбите, беше една от най-хубавите българки”, спомни си той. Двамата имали къса връзка, а детето им било заченато навръх Нова година. "На Нова година се случи това, което е трябвало ", описа Джилда в първото си телевизионно изявление.



След празника, Петьо Кръстев спрял да я търси и да й се обажда. Тя пък не упорствала да се чуят. Не знаела и, че е бременна, тъй като имала цветна бременност. "Тогава нямаше място за дете от извънбрачна връзка”, изяснява биологичната майка, която родила Нети в Плевен. Тя била уверена от лекарката си да остави за осиновяването бебето, тъй като двама доста постоянни професори от София към този момент няколко години чакат за крепко бяло бебе. Това били осиновителите на Добрева, които към този момент са покойници. Осиновителят й бил изгубил щерка с името Антоанета, по тази причина избрал да кръсти и новото си дете със същото име.

Точно смъртния акт на първата Антоанета намира Нети след гибелта им и по този начин разплита цялата фамилна история, почтена за разказ. Нети е останала в дом за деца в Плевен 6 месеца, преди да я осиновят, а неотдавна го посетила още веднъж като част от акцията по предварителна защита за изоставянето на деца. „ Няма по какъв начин да го помня, само че още с влизането си знаех, че съм била тук и преди”, описа извънредно разчувстваната актриса.

С Джилда, която от години живее в Германия, се чула за първи път по телефона и незабавно схванала, че е разкрила същинската си майка, тъй като гласовете им си наподобяват изцяло. На татко си споделила по време на курорт във Варвара, защото той от години е част от компанията, с която Нети и мъжа й Дони почиват на морето. Той пък съобщил на сестра й Александра Кръстева, водеща по bTV, с която двете незабавно си допаднали.

фотоси: bTV
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР