Плочките в градинката пред Свети Седмочисленици се демонтират. Това става

...
Плочките в градинката пред Свети Седмочисленици се демонтират. Това става
Коментари Харесай

Циркът вече е пълен: Махат плочките пред Свети Седмочисленици

Плочките в градинката пред Свети Седмочисленици се демонтират. Това излиза наяве от обявата на деятелите за по-нормална столица от " Спаси София ", които разгласиха и фотография, доказваща изказванието им.
 И ИКЕА се пошегува с ремонта на Графа  Смях в обществените мрежи след гафа на Графа
Въпросната настилка провокира лавина от неодобрение в обществените мрежи, а в петък имаше и ядосан митинг пред Столична община против некачествените поправки в огромния град.

До момента от кметството обясняваха по какъв начин плочите са си хубави и че е въпрос на усет дали хората ги харесват или не. Което прави демонтажа им прекомерно непонятен. От разразяването на абсурда досега кметът на София Йорданка Фандъкова не е изразила позиция. Тя не излезе да се срещне и с протестиращите под прозорците ѝ.

Ето и цялата обява на " Спаси София " по тематиката:

Махат плочките от пл. Св. Седмочисленици.

Ремонтът се трансформира в цялостен фарс - никой май към този момент не знае какво се прави - пренареждат ли се, махат ли се, с какво ще бъдат сменени?

Не излиза наяве и за какво цялото управническо войнство в продължение на дни защитаваше плана като верен и изящен, а в този момент тихомълком плочите се отстраняват.

Г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, за какво изобщо заемате кметското място в случай че ви няма, с цел да дадете своето мнение за най-големия скандал от месеци в София. Каква е вашата роля, с изключение на ПР-ите ви да ви крият, надявайки се, че бурята ще отмине и рейтингът ви няма да пострада? За маймуни ли смятате жителите?

Също по този начин, някой ще благоволи ли да даде пояснение какво се случва с графика на ремонта? В формалния проект график, който е наличен онлайн ясно написа, че целият Граф Игнатиев би трябвало да е приключен на 03.10.2018 година В формалните изявления този период след това стана средата на октомври, края на октомври, средата на ноември, а към този момент напълно умерено говорите за март 2019 година Драги, ръководещи, вие ум имате ли? Можете ли да сте по-безобразни и нагли и да принуждавате с месеци обществото да се занимава с вашите провали и центърът на София да е блокиран, тъй като 4 години не ви стигнаха да се подготвите за този ремонт. Колко бизнеса би трябвало да банкрутират, какъв брой още време ще сме без трамваи и какъв брой още хора би трябвало да се спънат поради вашата некадърност? Вие май в действителност ни смятате за наивници...

#КъдеЕДанчето #ДанчеСлез #ОСТАВКА #СпасиСофия
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР