Плочкаджията Николай Наков, който уби жена си след скандал в

...
Плочкаджията Николай Наков, който уби жена си след скандал в
Коментари Харесай

Изправят пред съда Николай, убил жена си с подматрачна рамка в Изгрев заради чаша ракия

Плочкаджията Николай Наков, който умъртви жена си след скандал в Изгрев, се изправя пред съда. Той се снабди публично с обвинителен акт. Той е притеглен към наказателна отговорност за умишленото ликвидиране на 32-годишната Мария, като това е станало в изискванията на домашно принуждение.

Припомняме, че 47-годишният мъж преби до гибел жена си в фамилното жилище в квартал Изгрев. Той я е налагал по цялото тяло, разкъсвайки черния й дроб. Николай Наков и половинката му употребявали алкохол. Скандалите били съвсем всеки ден, а основател е била Мария, която единствено пиела.

Между Мария и Николай се разразил скандал, който прераснал и във физическа свада. Причината - дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила. Наков почнал да нанася удари с ръце по цялото тяло на жена си в една от стаите на жилището, като побоят траял и в спалнята, където след това е било открито тялото на Мария. Николай е налагал Мария с летва от подматрачна рамка.

Николай самичък се е обадил на телефон 112. Медиците само установили гибелта на дамата. Впоследствие пристигнали и екипи на полицията, пред които Николай самичък е признал за абсурда и последващия побой. Според първичния оглед на тялото е станало ясно, че има голям брой контузии, раздран черен дроб и кръвоизливи.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в осъществяването на което е упрекнат, е отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР