Плочата на паметника на Съветската армия трябва да се премахнеДнес

...
Плочата на паметника на Съветската армия трябва да се премахнеДнес
Коментари Харесай

Борисов: Кирил Петков и Асен Василев обогатиха посредниците на оръжие за Украйна


Плочата на паметника на Съветската войска би трябвало да се отстрани

„ Днес се навършва една година от войната в Украйна. Оттогава знамето на  Украйна е сложено централата ни. Осъждането е фактор, който оказва помощ морално, само че ние желаеме с изключение на на Украйна да оказваме помощ и на България да бъде рамо до ромо до целия либерален свят. Кабинетът „ Петков ” не внесе закона за предоставяне на въоръжение на Украйна, като по този начин изпуснахме доста време, тъй като по този начин можехме да реорганизираме и  нашата войска. Те започнаха друга процедура като  продаваха оръжие през медиатори, което е обогатило медиаторите. Същото направиха с нафтата и бензина-пак през последствия и отново доста хора са станали богати ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията.

Той бе безапелационен, че с помощта на нелепостта или корупцията  на Кирил Петков и Асен Василев  са отишли милиарди към „ Лукойл ”, а  в същото време българите са вадили по един плач от джоба, с цел да се обогатяват всякакви хора.

Борисов напомни, че МГЕРБ са дарявали средства за Украйна, а партията е пратила украински деца на море.

Общинският консултант Димитър Вучев напомни, че преди три години от „ Демократична България ” са предложили ремонт на паметника на руската войска.

„ И в случай че първите две години ситуацията бе напълно друга, то към сегашния миг обстановката е друга. Войната промени тази тематики и ние се причисляваме към Демократична България с настояването тя да  бъде вечно решена ”, съобщи Вучев.

Лидерът на ГЕРБ бе безапелационен, че плочата на паметника на Съветската войска  трябва да бъде отстранена.

„ Самата дума вандалски акт за нещо толкоз вярно. Сега стотици хиляди са починали.  Това е варварска война. Общински съвет на ГЕРБ да внесат същото решение за премахването на паметника. Катя Захариева е в Киев дружно с политици от 13 европейски страни във връзка една година от войната. В същото време в тази една година се вършеше грозна търговия. Другите страни застанаха публично и изпратиха, а в България с цел да си запазят местата не одобриха нито един от тези закони ”, сподели още Борисов.

„ Когато от едната страна има агресор няма нюанси и всеки би трябвало да се дефинира. При числата също няма нюанси, като стартираме от инфлацията ”, добави Томислав Дончев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР