Плеймейтката Златка Райкова преживява тежки дни и като че ли

...
Плеймейтката Златка Райкова преживява тежки дни и като че ли
Коментари Харесай

Най-известната руса българка оплю всички мъже яко и призна, че й се повръща

Плеймейтката Златка Райкова претърпява тежки дни и сякаш е разочарована от хората и по тази причина се изолира.Тя също по този начин си разреши да нахули мъжете брутално в обществените мрежи, без да й мигне окото кой ще се обиди. Блондинката отговори на въпроси на своите почитатели в Инстаграм, по-искрена от всеки път и изля крепък хейт, задоволявайки любознанието им.

Оказва се, че Златка се намира в тежък прочувствен миг, който е повлиян от редица изменничества. Типично за нейната зодия Козирог е да се бори за справедливостта и нормално упованията й към хората са по-големи от това, на което те са подготвени да дадат в подмяна. И отсам идва голямото отчаяние от хората, което си проличава в нейните отговори в обществените мрежи.

" Изолирам се, тъй като ми се повръща от хората... ", съобщи силиконката. " Те в България всички са един дол дренки... ", отсече Русата Златка в отговор на въпрос за мощния пол. Изкусителката и обичаният й Карен се върнаха от Дубай, където отпразнуваха своя меден месец. Припомняме ви, че през септември двамата подвигнаха шумна женитба в столицата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР