Плеймейтката Златка Райкова остави гол като пушка ексфутболиста Благой Георгиев,

...
Плеймейтката Златка Райкова остави гол като пушка ексфутболиста Благой Георгиев,
Коментари Харесай

Сладко отмъщение за изневярата: Златка остави Джизъса гол като пушка

Плеймейтката Златка Райкова остави гол като пушка ексфутболиста Благой Георгиев , откакто той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса съумя да придобие, откакто бе позорно изпъден от Русия и предходната си жена Есмер.

Отмъщение

Според осведомени апартаментът, който купиха, с цел да живеят като семейство и да отглеждат дребния си наследник, е бил записан на името на Златка и в този момент остава в нейно притежание, а тя ще се грижи там за наследника им. В последната година те се препитаваха в огромната си част от реклами в обществените мрежи. Всички доходи от сходни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя изрично не счита да даде и лев на прелюбодееца Благой.

Опит

Това не е първият път, когато погрешният футболист остава без нищо. След като постави рога на богатата татарска наследница Есмер Омерова, татко й го изгони позорно, като даже не му даде да си вземе облеклата. Освен това Благой не вижда и сина си от Есмер. Малкият Елай не е виждал родния си баща от повече от 4 години, а съгласно осведомени малчуганът към този момент и не го помни.

В светските среди пък с удовлетворена усмивка разясняват, че по този начин му се пада на Георгиев, щом му е толкоз слаб ангелът и безусловно скача от жена на жена. Към момента той има 4 деца и три несполучливи опита за семейство, като брак обаче имаше единствено с Есмер, припомня " Телеграф ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР