Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистите

...
Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистите
Коментари Харесай

Златка Райкова издаде кои ще са финалисти в Hell`s Kitchen

Плеймейтката Златка Райкова издаде в задатък кои ще са финалистите на готварското предаване на " Нова " Hell`s Kitchen. Тя показа в профила си в Инстаграм фотография с последните пет оживели в конкуренцията за 100 000 лв. и опция за работа в ресторанта на началник Виктор Ангелов.

Успелите да се преборят със напрежението от вечерните резервации в кухнята на Ада са готвачите от синия тим - Дани Спартак, Филип, Мартин и представителките на аления отбор - Светла и Нина.
По правилник, риалити форматът на Гордън Рамзи стига кулминационна точка с пет финалисти с черно на куртките, пишат от " Монитор ". От фотографията, пусната от Райкова, се вижда, че готвачите са облечени точно по този метод.

Някои от почитателите на хубавицата не останаха удовлетворени от разкриването на тайната.
" Махнете тази фотография! Прекалено огромен спойлер е. А, в случай че е правилно, Иван преди Нина? Ужас! " и " Сега да заведат дело за правата на предаването. Много тъпа постъпка от страна на Златка " са част от мненията в обществената мрежа.

Другият пък показаха отчаяние, че най-колоритният участник в първия сезон на Hell`s Kitchen у нас Гичка не е стигнала до финалната права.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР