Плеймейтката Златка Райкова е уникално добра в две неща -

...
Плеймейтката Златка Райкова е уникално добра в две неща -
Коментари Харесай

Златке, верно ли?! ШОКИРАЩИ СНИМКИ разкриха тайната на Златка Райкова!

Плеймейтката Златка Райкова е неповторимо добра в две неща - да лови мъже като шарани и да лъже като опитна ромка. Всъщност поради втория си гений се радва и на първия, само че това е друга тематика...



Както знаем, Златито е бременна и скоро следва да роди второто си момченце, този път от арменеца Карен Хачатрян. Заради огромния си стомах и потребността от отмора, тя се застоява от ден на ден време вкъщи и надлежно в нета. Където общително дава отговор на фенски питания.



Преди часове Райкова втрещи с безумна неистина своите почитатели и тя е, че, видиш ли, нямала нито един филър в лицето. Имала единствено в устните малко хиалурон... Мдаа, Русата Златка посочи също, че се радвала на дебела (цитираме) кожа и доста " мощни " черти на лицето, които не разрешавали намесата на филъри.

Хубаво бе, Злате, но нали се сещаш, че чичко ти Google е добър съхранител и грижливо пази фотосите от буйната ти младост?! От които освен проличава, че си слагаш филъри и то постоянно, само че и " реве ", че си си рязала носа, може би даже повече от един път.

Скули, брадичка, овал, даже очи, всичко е друго към днешна дата, което няма по какъв начин да се получи единствено с грим и молитва.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР